Telefoonnummer: 0167-573232
  • Wij hanteren momenteel een wachtlijst
  • Persoonlijke aandacht voor iedereen
  • Moderne en hygiënische praktijk
  • Alle mondzorg onder één dak

Direct aanmelden

Kunstgebit bij Tandartspraktijk Bomas

Een kunstgebit van %PRAKTIJKNAAM% is de ideale oplossing als u reeds een paar of al uw tanden kwijt bent. Of als uw eigen gebit niet meer te behouden is. In %PRAKTIJK_PLAATSNAAM% helpen wij u weer aan een stralende lach met een goed passend gebit!

Soorten kunstgebitten

Een kunstgebit, of in tandartstermen een prothese genaamd, is een uitneembare vervanging voor ontbrekende tanden en kiezen. En omdat het per persoon verschilt hoeveel tanden er ontbreken, zijn er verschillende soorten kunstgebitten/protheses:


Wat voor soort kunstgebit u nodig heeft is natuurlijk afhankelijk van uw situatie en uw voorkeuren. Bij Tandartspraktijk Bomas adviseren bij u graag over de mogelijkheden.

Kosten kunstgebit

De kosten van een kunstgebit zijn afhankelijk van het soort kunstgebit en hoeveel werk het kost om uw huidige gebit te vervangen voor een kunstgebit. Grotendeels wordt deze vergoed vanuit de basisverzekering m.u.v. de wettelijke bijdrage en uw eigen risico. De kosten van het kunstgebit kunt u terugvinden in onze tarievenlijst op www.tandartsbomas.nl/tarieven

Reparaties aan uw kunstgebit

Reparaties aan uw kunstgebit vinden plaats in een tandtechnisch laboratorium. Vaak kunt u wachten terwijl uw kunstgebit gerepareerd wordt. Een spoedreparatie aan uw kunstgebit kan veelal direct worden uitgevoerd.

Tandartspraktijk Tandartspraktijk Bomas

" Tandartspraktijk Bomas bestaat sinds mei 1983. In onze moderne praktijk staat de persoonlijke aandacht voor de individuele patiënt centraal. We kijken vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebit. Naast de tandheelkundige behandelingen bieden we ook cosmetische correcties aan. Wij nemen nieuwe patiënten aan.

Over Sint Philipsland

Tandartspraktijk Bomas is een tandartspraktijk gevestigd in Sint Philipsland. Sint Philipsland ligt op het gelijknamige eiland. Het is het kleinst bewoonde eiland van Zeeland. Het nodigt uit om het te voet of per fiets te verkennen. De omgeving wordt gekenmerkt door polderlandschap, dijken en het is omringd door water.
© , Tandartspraktijk Bomas | Alle rechten gereserveerd | Laatst gewijzigd augustus 2022